Venray Bloeit Magazine

22 november 2017

Venray Bloeit Magazine 22 november 2017


1 / 16

3 / 16

Adventshow September

Verleden jaar heeft September een feestjaar gehad; de bloemenzaak bestond 25 jaar.Tevens heeft het team van September het certificaat' duurzaam ondernemer' verdient!

Reden om een beetje te aarden met de kerst van 2017, met als thema

'nature is our base'.

Met de natuur als leidraad, en daarbij de meest prachtige nieuwe potten en vazen (onder andere van DesPots), duurzaam geteelde bloemen , nieuw ingevlogen kerstengelen (Goodwill)… zullen de dames van September u verrassen met gaaf bloemwerk.

Zaterdag 25 en zondag 26 november bent u welkom om een glaasje glühwein en een stuk kruidkoek te komen proeven tijdens de adventshow bij September. Laat u verrassen en ga genieten van de prachtig gedecoreerde winkel. Maak 'nature is our base' een leidraad door deze gezellige kersttijd.

11 / 16

The Originals in de Schouwburg

Foto: Ron Koenen

In de Eindejaars Songference 2017 op donderdag 30 november blikt de band The Originals in Schouwburg Venray muzikaal terug op het afgelopen jaar. De bandleden zetten de meest opvallende gebeurtenissen uit het nieuws, de sport en de politiek ter plekke om in muziek. Ze spelen alles. Op verzoek. Aan de hand van anekdotes, korte gesprekken en muzikale dilemma's bepaalt de zaal wat de band gaat spelen. Noem een artiest, een genre, of vraag een lievelingsliedje aan, en de vijf alleskunners zetten het onherroepelijk in. Met haar onovertroffen interactieve show verovert de formatie al jarenlang ieders muzikale hart op festivals, feesten en via de radio. Zelf spreken de bandleden over het maken van de soundtrack van het jaar. Muzikaal leider Hans Vorstenbosch: "Samen met het publiek zoeken wij liedjes bij gebeurtenissen die in het nieuws zijn geweest. Dat kunnen ook zaken zijn die op lokaal niveau of op persoonlijk vlak hebben gespeeld." Tel daar hun aanstekelijke enthousiasme, eigenzinnige humor, opvallende visuals, de nodige instrumentale acrobatiek en hun stralend roze pakken bij op en de bezoekers zijn verzekerd van een interactief, muzikaal spektakel. Voor meer informatie over de voorstelling of voor tickets kan contact worden opgenomen met Schouwburg Venray via telefoon (0478)530999 of via www.schouwburgvenray.nl.

Blues in 't Schöpke

WOC 't Schöpke in Venray houdt op zondag 26 november vanaf 15.00 uur een bluesmiddag met medewerking van de Southern Blues & Rock Band uit Venray. De band stond op 11 november in de finale van BRUL Contest in Landgraaf. Deze muziekwedstrijd stond in het teken van Limburgse blues-, roots- en Americana-muziek. De Southern Blues & Rock Band wist één van de vijf finaleplekken te bemachtigen. Etan Huijs, singer-songwriter uit Venray, verzorgt in de pauze een gastoptreden. Op het kruispunt waar melancholische folk en melodieuze pop elkaar ontmoeten, daar is Huijs op z'n best. Het wijkontmoetingscentrum is gevestigd aan de Veltumse Kleffen 70B in de wijk Veltum in Venray. De entree is gratis.